top of page

over ons

De Maastrichtse rebels zijn gearriveerd.

Het is alweer een tijdje geleden dat Maastricht een professioneel basketbalteam had of een team dat in de hoogste divisies speelde. BC Kimbria en Maastricht basketball holdings zijn een partnerschap aangegaan om een professioneel team te ontwikkelen in de stad Maastricht dat zich richt op gemeenschap, levensstijl, professionaliteit en ontwikkeling met als doel het creëren van infrastructuur en een team waar de stad trots op kan zijn.

image_2023-06-23_152250046.png

ons Verhaal

De eerste samenwerking binnen de gemeenschap was een samenwerking met YCND (Your Coach Next Door) die kinderen met obesitas helpt en begeleidt. Obesitas is wereldwijd een groeiend probleem dat veel mensen willen helpen oplossen en YCND is wereldleider in het promoten en ontwikkelen van programma's om obesitas bij kinderen op te lossen. Ons team zal ambassadeurs, helden en ambassadeurs creëren, niet alleen in basketbal maar in een gemeenschap die groeit in Maastricht en wereldwijd.

 

 

In 2023 is het Maastrichtse basketbal professioneel van start gegaan en heeft het 3 jaar als doel om in een Europese competitie te spelen. Dit zijn hoge verwachtingen, maar realistisch, omdat het team en het management kijken naar het professionaliseren van de aanpak en het afstemmen van de richting om deze doelen te bereiken.

 

 

De Rebels, de bijnaam en mascotte van het team, zullen het gezicht zijn van het businessprogramma en de inspanningen op lokaal en internationaal niveau. De Rebel Business Club organiseert eten en drinken, evenementen en mogelijkheden voor lokale en internationale zakenmensen om echte zakelijke relaties op te bouwen.

Contact

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van de rebellen en zullen je op de hoogte houden van evenementen, data en belangrijke informatie in het lokale nieuws, social media en op onze nieuwsfeeds. Als je contact wilt opnemen om te sponsoren of betrokken te zijn bij de Maastrichtse rebellen, stuur dan een e-mail en we zorgen ervoor dat een van onze medewerkers contact met je opneemt.

Mail: info@maastrichtbasketball.com

Tel: +31 613758999

bottom of page