top of page

YCND

We zien het gebeuren. Om ons heen. Bij onszelf. Bij onze kinderen. Ons gewicht neemt toe. Het sluipt erin. Het doet wat met je. Fysiek en mentaal. En je leefpatroon doorbreken blijkt niet zo eenvoudig. Niet als volwassenen en zeker niet voor kinderen. Dat maakt hen kwetsbaar. Ze groeien ongezond en ongelukkig op en hebben door hun overgewicht of obesitas een verhoogd risico op allerlei ziektes.Your Coach Next Door (YCND) is koploper in het begeleiden van kinderen met overgewicht naar een gezond en gelukkig leven. YCND maakt een verschil in het leven van kinderen door hen te helpen gezond te leven. Gezond bewegen is daar een belangrijk onderdeel van.  Basketbal is voor kinderen die mee doen met het YCND programma de nummer 1 sport!  De Maastrichtse REBELS brengen kinderen met basketbal in beweging. Zo halen kinderen het beste uit hen zelf. Bovendien zijn de lokale helden voor deze kids ambassadeur voor een gezonde leefstijl. YCND en de Rebels scoren samen met een gezonde jeugd en toekomst!

YCNDlogo_fc_diap-removebg-preview_edited.png
AITA_logo.png

aita basketball

AITA is er trots op een samenwerkingspartner te zijn van het basketbalprogramma Maastricht rebels. Onze toewijding aan een hoge standaard van onderwijs aan sporters en atleten die aan sport doen is onze fundamentele zorg. Maastricht basketbal heeft een speciale beursvoorziening voor basketbalspelers bij AITA, met haar flexibele en gecertificeerde programma als internationale school die internationale en Amerikaanse curricula aanbiedt. Ons doel is om onze partners te voorzien van een kwalitatief hoogstaand onderwijs- en opleidingsprogramma dat past bij de behoeften van de sporter, de club en de organisatie om de behoeften en vereisten van alle partijen zo goed mogelijk te ontwikkelen. We kijken uit naar het seizoen met Maastricht rebels.

LapCorporation verrijkt Bedrijven, Gaming Gemeenschappen en Verder.

Toegewijd aan het verrijken van gaming gemeenschappen en meer.

 

Gespecialiseerd in op maat gemaakte gameservers voor Minecraft en GTAV, passen onze deskundige ontwikkelaars ervaringen aan om te voldoen aan de unieke wensen van spelers.

 

Naast gaming bieden we diverse digitale diensten aan, waaronder websiteontwikkeling en expertise op het gebied van cyberbeveiliging.

 

Met een gemeenschapsgerichte aanpak geven we prioriteit aan het betrekken van onze leden om voortdurend onze diensten te verbeteren. Innovatie is ons handelsmerk, terwijl we nieuwe technologieën omarmen en samenwerkingsverbanden binnen de branche stimuleren.

 

Sluit je aan bij LapCorporation om een mix van passie, expertise en gemeenschapsgeest te ervaren, waar gaming uitmuntendheid geen grenzen kent.

 

LapCorporation is niet verbonden met Maastricht Rebels.

LCMain 512x512.png

Think out the box

-

bottom of page