top of page

Professional Positions

Maastricht basketbal is de professionele club van de BC Kimbria gevestigd in de stad Maastricht, Nederland. Het team heeft een 3-jarenplan gemaakt om in de Europa Cup te spelen. In het nieuwe seizoen 2023-2024 speelt het team in de hoogste divisie van Nederland. Het doel is om de competitie te winnen en zich te kwalificeren voor de BNXT competitie met het oog op de Europa Cup.

 

Het team is op zoek naar de volgende basketbalmedewerkers

Hoofd Coach

De coach moet de verantwoordelijkheden van het leiden en coachen van een professioneel team begrijpen. De coach is verantwoordelijk voor het trainen van het team en de spelers op professioneel niveau en moet de amateurcoaches begeleiden om een uniform trainings- en trainingsschema op te stellen.

 

De Hoofd Coach moet minimaal 2 talen spreken. Een daarvan is Engels vanwege de aard van het spel en de nationaliteiten die bij basketbal betrokken zijn.

2

Assistent Coach

Deze functie bestaat uit het ondersteunen van de hoofdtrainer en het organiseren van trainingen, individuele ontwikkelingstrainingen en het onderhouden van contacten met het management over de dagelijkse werkzaamheden of resultaten die nodig zijn. Daarnaast geeft de assistent-coach instructies en begeleiding aan de amateurcoaches die zich willen ontwikkelen vanuit de programma's van de hoofdcoach.
moet minimaal 2 talen spreken. Een daarvan is Engels vanwege de aard van het spel en de nationaliteiten die bij basketbal betrokken zijn.

3

General Manager

De general manager heeft verstand van basketbaloperaties, weet hoe hij moet samenwerken met de coachingstaf om te delegeren en om alle vereisten voor het runnen van een team te organiseren, plannen en implementeren. Direct contact met het senior management en de voorzitter over de dagelijkse activiteiten van het team. moet minimaal 2 talen spreken. Een daarvan is Engels vanwege de aard van het spel en de nationaliteiten die betrokken zijn bij basketbal.

Basketball Game

Contact

bottom of page